NPS-Nätverket nätverk för dig som jobbar med NPS

NPS-Nätverket och NPS-Dagen

Varmt tack till alla deltagare på NPS-Dagen den 17/10!

NPS-Dagen - tack alla deltagare på plats

Tema - Vässa ditt NPS-arbete!

11:e upplagan av NPS-Dagen blev en eftermiddag full med inspiration och erfarenhetsutbyte inom NPS och kundlojalitet. Det var föreläsningar och diskussioner om hur du driver förändring och får till ett NPS-arbete i framkant.

PÅ AGENDAN

1. Systemlösningar och kunddata
2. Undersökningar och analys
3. Strategier och ekonomi
4. Organisation och förändringsarbete

NPS-Dagen riktar sig till dig som har hel- eller delansvar för det strategiska eller operativa arbetet inom NPS- och CX-arbete inom den verksamhet du jobbar på.

Talare på NPS-Dagen 2023

Talare på NPS-Dagen 2023

Klipp från NPS-Dagen 2022

Varför rekommenderas NPS-Dagen?

"Lärorikt, inspirerande och bra diskussioner!"
"Tillfälle för inspiration och reflektion."
"Inspirerande föreläsare och intressant att diskutera med andra bolag hur de arbetar med NPS."
"Intressanta föreläsare och bra diskussioner med andra som jobbar inom samma område. Bra med inspiration så att man kan jobba vidare i sann NPS-anda! :D"
"Den ger inspiration och ny energi och insikter."
"Inspirerande dag, fyllde på med massor av nya tankar och idéer till vårt NPS-arbete."

Ett nätverk fullproppat med inspiration och erfarenhetsutbyte kring kundlojalitet, kundupplevelser och NPS®

NPS-Nätverket riktar sig till dig som jobbar med Net Promoter Score och är strategiskt/operativt ansvarig eller aktivt delaktig i drivandet av lojalitetsarbetet inom din verksamhet. På olika nätverksträffar får du ta del av vår NPS-expertis, men framför allt interagera med andra företag (både B2B och B2C) samt organisationer som använder NPS-metoden för att stärka och utveckla kundlojaliteten och kundupplevelser.

Här får du en massa tips, förslag och idéer med dig hem plus fördjupad kunskap om hur du kan maxa effekterna av NPS- och förändringsarbetet. Det är vi på MarketDirection som står bakom NPS-Nätverket. Varmt välkommen att bli medlem, så får du inbjudningar till de olika eventen.

Historien bakom NPS-Nätverket

I takt med att användandet av NPS-metoden ökat har behovet av att utbyta idéer och erfarenheter bland de som arbetar med NPS blivit större. Därför startade vi NPS-Dagen - en nätverkskonferens för NPSare 2015.

Med tiden märkte vi av ett behov av att även kunna diskutera lojalitetsrelaterade frågor mer djupgående i mindre grupp. Då utvecklade vi NPS-Nätverket med olika nätverksformum med möjlighet att diskutera frågor som dyker upp i ett NPS-program.

Medlemskapet i NPS-Nätverket är kostnadsfritt. Du anmäler dig för medlemskap i NPS-Nätverket via kontaktformuläret. I och med det får du inbjudningar till de enskilda eventen. Där står det om själva eventet är kostnadsfritt eller inte.

Inspiration och erfarenhetsutbyte om NPS
Webinar om medarbetarengagemang i NPS-arbetet

Webinar: Hur får man med sig medarbetarna i NPS-arbetet?

Intresset var rekordstort. Riktigt roligt.

Våra NPS-experter Niklas Borgsved och Johan Laudon delade med sig av 3 konkreta strategier för hur man involverar och engagerar sina medarbetare i förändringsarbete.

Det var ett rappt och intensivt 45-minuterspass. Missade du webinariet men vill ta del av det i efterhand? Inga problem, klicka på länken nedan och följ vägen fram.

Till inspelade versionen av NPS-webinariet!

Webinar - Kom igång med NPS

Temat är: Rivstarta ditt NPS-arbete - med genomgång av grunder och uppstart av ett NPS-program.

Webinariet riktar sig till dig som:
- funderar på om NPS är något för ditt företag,
- vill starta upp ett NPS-program, eller
- precis kommit igång med NPS-arbetet.

Här kan du ta del av den inspelade versionen.

Webinar - Rivstarta ditt NPS-arbete

Kort om de olika nätverksträffarna

NPS-Dagen

Konferens med mingel
Halvdag

Konferens med många deltagare med avsikt att ge övergripande insikter, nya infallsvinklar och inspiration gällande NPS-program, med en mixad agenda som brukar innehålla både praktiska case och teoripass med föreläsare samt gruppdiskussioner och mingelstunder. För deltagande tas det ut en avgift.

Webinars kopplade till NPS

Onlineträff med olika teman
30-45 minuter per tillfälle några ggr/år

Digital konferens med många deltagare där vi på MarketDirection går igenom olika områden kopplade till NPS-arbetet. Vi tar upp utmaningar inom NPS-arbetet och hur man kan tar sig vidare för att få ett mer framgångsrikt NPS-program. Denna träff sker via Webinar Jam och är i regel kostnadsfri.

Webinar om NPS-ekonomi koppla samman affären med NPS

Webinar om NPS-ekonomi

Det blev en fullspäckad genomgång av grunderna och det senaste inom NPS-ekonomi på webinariet den 16 mars. Temat var - "Hur du skapar koppling mellan NPS-arbetet och företagets ekonomi". Vi gick igenom olika ekonomimodeller, NPS 3.0 med nyckeltalet Earned Growth Rate och case som visade affärskopplingen. Härligt med det stora intresset för webinariet! 

Välkommen att kontakta oss om du önskar inspelningen!

NPS-Nätverket levererar
Anmäl dig till medlemslistan och få inbjudningar till olika nätverksträffar med NPS-Nätverket
kontaktknapp