Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om oss och våra tjänster är du alltid välkommen att höra av dig!

Du når oss på 08-562 928 60 eller info(at)marketdirection.se. Du kan även skicka e-post via kontaktformuläret här. Vill du komma i kontakt med någon specifik medarbetare hittar du kontaktuppgifter längre ner.

När du anger dina uppgifter nedan kan vi komma i kontakt med dig för att följa upp om du är intresserad av våra tjänster eller om vi kan hjälpa dig på annat sätt. Vi kan även komma att lägga in dina uppgifter i vårt crm-system i samma syfte. I och med att du lämnar dina uppgifter här anses du ha godkänt detta. Om du vill att vi raderar, rättar eller ändrar dina uppgifter är du välkommen att kontakta oss på gdpr(at)marketdirection.se.

Hälsa på oss på MarketDirection!

Vi tycker om att få besök på kontoret, så kom gärna förbi och hälsa på. Närmaste t-bana är Rådmansgatan och Hötorget. Här sitter vi:

Medarbetare

För oss är det viktigt att ha ett team som vi känner kan erbjuda våra kunder det bästa möjliga för just kunden. Det gör att vi som arbetar på MarketDirection har olika kompetenser och erfarenheter.  Vi vill att våra medarbetare ska känna att det är roligt, värdefullt och utvecklande att gå till jobbet. Vi som arbetar på kontoret på Upplandsgatan är:

Jobba hos oss?

Titt som tätt söker vi nya medarbetare. Är du intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att höra dig till johan(at)marketdirection.se.