Nyheter om lojalitet och kundupplevelser

Jobba hos oss

Här kan du läsa om lediga tjänster

Just nu söker vi inte fler medarbetare - men det kan dyka upp fler roller framöver. Gillar du att jobba med att förbättra kundupplevelser, skapa hållbara och starka kundrelationer samt att få med medarbetarna i förändringsarbetet får du gärna skicka in en spontan ansökan till oss.

Att jobba hos oss på MarketDirection

Våra uppdragsgivare är i regel medelstora och stora verksamheter med internationell prägel - inom både B2B och B2C och med stor variation på branscher. Vi jobbar långsiktigt och nära våra uppdragsgivare och ser till att på ett både utmanande och ödmjukt sätt utveckla deras affär. Kolla gärna in några av våra kundcase.

Vårt signum är hög kvalitet- och servicenivå och att ligga i framkant. Det ställer höga krav på oss att vara noggranna, strukturerade och serviceinriktade.

För att erbjuda våra uppdragsgivare de bästa lösningarna och störst värde har vi ett nära samarbete såväl internt som med uppdragsgivarna. Under skapandet av positiva affärseffekter för våra uppdragsgivare är det viktigt med en bra, rolig och prestigelös arbetsmiljö. Det erbjuder vi. Hos oss har du frihet under ansvar och är delaktig i vår företagsutveckling. Läs om oss & våra värdeord.

NPS-champ med kundfokus och driv
Kort om oss

Kort om oss på MarketDirection

Vi är Nordens ledande experter på NPS och helhetsleverantör av NPS-program samt specialister på undersökningar och att driva lönsam förändring med starkt kundfokus. Vi ska se till att våra uppdragsgivare får fler lojala kunder & engagerade medarbetare, för ökad tillväxt.

Vi är ett taggat team om 9 anställda. Kontoret ligger mitt i Stockholm, i ena tornet av det gamla stationshuset på Lilla Bantorget. Sen starten 2004 har vi vuxit successivt av egen kraft och är ett etablerat och stabilt företag.

kontaktknapp