Nyheter om lojalitet och kundupplevelser

Jobba hos oss

Här kan du läsa om lediga tjänster

Vi växer både på bredden och på längden! Nya kunder tillkommer och befintliga uppdrag utvecklas och därför behöver vi förstärka vårt team.

Vi söker en medarbetare till vårt Systemteam

Vi är i behov av en Systemare med erfarenhet och känsla för administration och utveckling. Som Systemare ansvarar du för arbetsuppgifter som drift, administration, utveckling och underhåll av IT-system samt ger stöd och support till dina kollegor (som t ex systemansvariga och kundansvarig) och systemanvändarna.

Typ av tjänst

Det vi söker är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Gärna med möjlighet att börja så snart som möjligt.

Jobba hos oss på MarketDirection
Team MarketDirection

Kort om oss på MarketDirection

Vi är Nordens ledande experter på NPS och helhetsleverantör av NPS-program samt specialister på undersökningar och att driva förändring med starkt kundfokus. Målet är att se till att våra uppdragsgivare får fler lojala kunder & engagerade medarbetare, för ökad tillväxt. Under årens lopp utför vi ett stort antal undersökningar på många olika marknader inom många olika branscher.

Vi är ett glatt team om 7 anställda. Huvudkontoret finns mitt i city i Stockholm. Sen starten 2004 har vi vuxit successivt av egen kraft och är ett etablerat och stabilt företag. Företagskulturen präglas av ett tydligt kundfokus, problemlösning och hög serviceanda.

Minst lika viktigt är det att vi har det roligt på vår gemensamma resa och ser till att alla medarbetare har en bra balans mellan jobb och privatliv. Läs om våra värdeord här.

Exempel på arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av att administrera och genomföra undersökningsprojekt i våra befintliga system bestående av enkät- och visualiseringsverktyg (resultatportaler) som tillhandahålls av partners. 

Tillsammans med våra kundansvariga och systemansvariga samarbetar du i undersökningsprojektens olika faser kring utformning, databashantering och resultatpresentation.

Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vår leverans och att skapa största möjliga värde för våra kunder. Därför har vi även egenutvecklade system/lösningar som också kräver administration och vidareutveckling.

 

Arbetsbeskrivning
MarketDirection söker Systemare

Egenskaper, utbildning & erfarenhet

Vi söker dig som gillar att samarbeta, är noggrann, har hög service-anda och viljan att utvecklas och lära nya saker.

Du behöver ha utbildning och/eller erfarenhet inom systemadministration och talang för systemutveckling. Har du tidigare jobbat med undersökningssystem och resultatportaler är det ett plus. Det är också ett plus om du har erfarenhet av Excel.

Vi har många internationella uppdrag varför det är starkt fördelaktigt att kunna prata och skriva på engelska.

Låter detta roligt & intressant för dig?

Då är du varmt välkommen att skicka ditt CV och några beskrivande rader om dig till Johan Laudon, e-post johan[at]marketdirection.se, så återkopplar han inom kort. Självklart är det bara att höra av sig med frågor och funderingar kring tjänsten också. Mejla eller ring Johan på 0707-43 77 83. 

kontaktknapp