Nyheter om lojalitet och kundupplevelser

Jobba hos oss

Här kan du läsa om lediga tjänster

Vi växer både på bredden och längden! Nya kunder tillkommer och befintliga uppdrag utvecklas och därför behöver vi förstärka vårt team. Just nu söker vi en Systemadministratör. Men det kan dyka upp fler roller framöver. Gillar du att jobba med att förbättra kundupplevelser, skapa hållbara och starka kundrelationer samt att få med medarbetarna i förändringsarbetet får du gärna skicka in en spontan ansökan till oss.

 

Vi söker en Systemadministratör med erfarenhet och intresse för löpande drift, utveckling & design

 

Rollen som Systemadministratör

Roligt att du är nyfiken på att bli vår kollega och för rollen som Systemadministratör. Där fokus ligger på att hjälpa våra uppdragsgivare att förbättra deras kunders upplevelser och stärka kundernas lojalitet. Eftersom vi vill ligga i framkant jobbar vi för att ständigt utveckla och förbättra vår egen leverans. Det gör att vidareutveckling och effektivisering ligger oss varmt om hjärtat.

I rollen som Systemadministratör hos oss på MarketDirection blir du en del av ett mindre team där du får möjlighet att snabbt få eget ansvar med stöttning av dina kollegor inom systemteamet och övriga kollegor.

Om tjänsten 

Som Systemadministratör kommer du att jobba med system- och servicerelaterade arbetsuppgifter kopplade till kund- och medarbetarundersökningar. Här får du möjlighet att jobba med drift, kvalitetssäkring, design och utveckling av IT-system samt agera stöd och support till dina kollegor, uppdragsgivare och systemanvändare.

Tillsammans med våra kund- och systemansvariga samarbetar du i undersökningsprojektens olika faser innebärande allt ifrån design och utformning av enkäter och resultatportaler till administrering av kunddata, rapport- och ärendehantering. Du får jobba i såväl front-end som back-end i olika system och tillsammans med dina kollegor vidareutveckla våra tjänster och systemlösningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (med 6 månaders provanställning) gärna med start så snart som möjligt!

Varför jobba som Systemadministratör hos oss?
Systemtjänster som Systemaren jobbar med

Varför ska du söka jobb hos oss?

Det här får du vara med om när du väljer att bli en i vårt gäng.

  • Du blir en del av ett bolag med mycket kompetens där du får möjlighet till utveckling och stöttning av dina kollegor.
  • Vi är ett glatt och härligt gäng med tätt samarbete samtidigt som du har frihet under ansvar.
  • Vi är ett stabilt och tryggt företag i en spännande tillväxtfas. Hos oss får du möjlighet att få vara en del av vår utvecklingsresa och växa tillsammans med oss.
  • Du får varierande arbetsuppgifter som kommer att utveckla dig att växa professionellt.
  • Vi värdesätter en bra balans mellan arbete och fritid.

Erfarenheter, utbildning och egenskaper vi är ute efter

Vi söker dig som har ett starkt intresse för såväl löpande drift som utveckling och design. Du bör ha utbildning och/eller erfarenhet inom systemutveckling, kunskap i Excel och HTML/CSS, JavaScript, Python (eller annat programmeringsspråk) samt gärna jobbat med serveradministrering i Linuxmiljö. Har du tidigare jobbat med undersöknings-/enkätsystem och visualiseringsverktyg är det meriterande.

Vi har många internationella uppdrag varför det är starkt fördelaktigt att kunna prata och skriva på engelska, utöver svenska.

Vi har en hög serviceanda och ambitionsnivå till våra kunder och det vi levererar ska hålla riktigt god kvalitet. Det ställer krav på att du är bra på att samarbeta och är noggrann, serviceinriktad samt strukturerad.

Nyfiken att jobba hos MarketDirection? Hoppas det!

Nyfiken på tjänsten som Systemadministratör? Hoppas det!

Hoppas att vi väckt ditt intresse för att bli en av oss. Varmt väkommen att söka tjänsten via Academic Work. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten? Kontakta Veronica Zetterström på [email protected] så hjälper hon dig. Ange annons-ID i ditt mail: 15080313.

Att jobba hos oss på MarketDirection

Våra uppdragsgivare är i regel medelstora och stora verksamheter med internationell prägel - inom både B2B och B2C och med stor variation på branscher. Vi jobbar långsiktigt och nära våra uppdragsgivare och ser till att på ett både utmanande och ödmjukt sätt utveckla deras affär. Kolla gärna in några av våra kundcase.

Vårt signum är hög kvalitet- och servicenivå och att ligga i framkant. Det ställer höga krav på oss att vara noggranna, strukturerade och serviceinriktade.

För att erbjuda våra uppdragsgivare de bästa lösningarna och störst värde har vi ett nära samarbete såväl internt som med uppdragsgivarna. Under skapandet av positiva affärseffekter för våra uppdragsgivare är det viktigt med en bra, rolig och prestigelös arbetsmiljö. Det erbjuder vi. Hos oss har du frihet under ansvar och är delaktig i vår företagsutveckling. Läs om oss & våra värdeord.

NPS-champ med kundfokus och driv
Kort om oss

Kort om oss på MarketDirection

Vi är Nordens ledande experter på NPS och helhetsleverantör av NPS-program samt specialister på undersökningar och att driva lönsam förändring med starkt kundfokus. Vi ska se till att våra uppdragsgivare får fler lojala kunder & engagerade medarbetare, för ökad tillväxt.

Vi är ett taggat team om 8 anställda. Kontoret ligger mitt i Stockholm, i ena tornet av det gamla stationshuset på Lilla Bantorget. Sen starten 2004 har vi vuxit successivt av egen kraft och är ett etablerat och stabilt företag.

kontaktknapp