Nyheter om lojalitet och kundupplevelser

Jobba hos oss

Just nu söker vi inte aktivt nya medarbetare, men det kommer säkerligen att dyka upp tjänster framöver. Och vi gillar att få in spontanansökningar. Här kan du läsa om hur det är att jobba hos oss.

Varför jobba hos oss?

  • Du blir en del av ett bolag med mycket kompetens där du får möjlighet till utveckling och stöttning av dina kollegor.
  • Vi är ett glatt och härligt team med tätt samarbete samtidigt som du har frihet under ansvar.
  • Vi är ett stabilt och tryggt företag i en spännande tillväxtfas. Hos oss får du möjlighet att få vara en del av vår utvecklingsresa och växa tillsammans med oss.
  • Du får varierande arbetsuppgifter som kommer att utveckla dig att växa professionellt.
  • Vi värdesätter en bra balans mellan arbete och fritid.
Glada medarbetare
NPS-champ med kundfokus och driv

Vilka är vi?

Vi är Nordens ledande experter på NPS och helhetsleverantör av NPS-program samt specialister på undersökningar och att driva lönsam förändring med starkt kundfokus. Våra uppdragsgivare är i regel medelstora och stora verksamheter med internationell prägel - inom både B2B och B2C och med stor variation på branscher. Vi jobbar långsiktigt och nära våra uppdragsgivare och ser till att på ett både utmanande och ödmjukt sätt utveckla deras affär.

Vårt signum är vår höga kvalitets- och servicenivå, vår långa erfarenhet på området, vårt personliga engagemang och att ligga i framkant. Det ställer höga krav på oss att vara noggranna, strukturerade och serviceinriktade.

Mer om oss 

Vi är ett taggat team om 9 anställda. Kontoret ligger mitt i Stockholm, i ena tornet av det gamla stationshuset på Lilla Bantorget. Sen starten 2004 har vi vuxit successivt av egen kraft och är ett etablerat och stabilt företag. Under årens lopp har vi utfört över 130 NPS-projekt och innan NPS fanns på tapeten jobbade vi med annan form av kunddriven affärsutveckling.

För att erbjuda våra uppdragsgivare de bästa lösningarna och störst värde har vi ett nära samarbete såväl internt som med uppdragsgivarna. Under skapandet av positiva affärseffekter för våra uppdragsgivare är det viktigt med en bra, rolig och prestigelös arbetsmiljö. Det erbjuder vi.  Läs om oss & våra värdeord.

Kort om oss
Var med på vår resa

Intresserad av att vara med på vår resa?

Även om vi inte söker aktivt efter någon ny medarbetare just nu, så dyker det upp tjänster då och då hos oss. Då kanske vi är något för dig. Välkommen att skicka en spontanansökan till Nina Laudon på nina[at]marketdirection.se.

kontaktknapp