MAXA DITT NPS-PROGRAM

Maxa effekterna med NPS, NPS-strategi

FASTNAT? ELLER VILL DU FÅ ÖKAD EFFEKT AV NPS-PROGRAMMET?

Ibland möter vi företag som känner att de har kommit till en punkt i sitt NPS-program där arbetet gått lite i stå, eller att effekten inte riktigt blivit som de förväntat sig. Till exempel:
  • Haft svårt att involvera och få med sig alla i lojalitetsarbetet
  • Fastnat på NPS som nyckeltal i stället för att driva förändring
  • Inte haft ledningen med sig fullt ut
Känner du igen dig? Vi kan hjälpa dig att maxa effekterna av ditt NPS-program.

TA NÄSTA STEG

Genom olika typer av workshops och genomlysningar av ert NPS-arbete tar vi reda på vilka utmaningar och omständigheter som hindrar er från att få maximal utväxling av ert lojalitetsarbete.

Vår analys kommer att visa vilka nästa steg som är bäst och effektivast för ditt företag att ta.

Vi ger dig rekommendationer och verktyg så att ditt företag kan få lojalitetsarbetet att lyfta och bli framgångsrikt.
Lönsamma NPS-program, NPS-strategi
Nå dina företagsmål med NPS-metoden

VI HJÄLPER DIG NÅ DINA MÅL

För att inte tappa fart eller hamna snett igen gör vi löpande uppföljningar och avstämningar så att programmet styrs i rätt riktning och når de mål som eftersträvas.

Normalt finns vi med som löpande resurs i den här typen av uppdrag, antingen som en del i projektteamet eller som en länk mellan projektteam, ledning och övrig verksamhet.

Läs mer om våra tjänster >>>

Vill du veta mer?

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du vill höra mer om vad vi kan göra för din verksamhet avseende tillväxt med ökad kund- och medarbetarlojalitet. 

När du registrerar dina uppgifter kommer vi att ta kontakt med dig för att följa upp din fråga. Vi kommer även att lägga in dina uppgifter i vårt crm-system i samma syfte. I och med att du lämnar dina uppgifter här anses du ha godkänt detta. Om du vill att vi raderar, rättar eller ändrar dina uppgifter är du välkommen att kontakta oss på gdpr[at]marketdirection.se. Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.