Vill du jobba hos oss? Det går bra för MarketDirection, efterfrågan på våra tjänster ökar stadigt. Det gör att vi emellanåt behöver anställa fler för att möta efterfrågan. Om du är intresserad vill vi gärna ha kontakt med dig. Vi söker bland annat en vass och noggrann projektkoordinator där de huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar produktion och administration av undersökningar, upprättande av resultatrapporter och portaler, panel management samt övriga administrativa uppgifter. Erfarenhet av undersökningssystem är ett plus men inget krav. God data/IT-kunskap är viktigt samt god kunskap i svenska och engelska.

Viktigast är att du är glad och positiv och vill bidra till vår gemensamma framgång. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, trevliga kollegor och en grym arbetsplats i centrala Stockholm.

Är du intresserad eller känner någon som kan vara intresserad, hör av dig till johan(at)marketdirection.se

MarketDirection är specialiserade på att utveckla och driva NPS-program som bidrar till hög kundlojalitet, starkt internt engagemang och god ekonomisk tillväxt. Men viktigast av allt är att projekten bidrar till riktigt glada kunder och medarbetare för våra uppdragsgivare.